Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan, bir eğitim-bilim ve kültür merkezi olmaktır.

Misyon: Öğrencilerini kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, öz güven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli bir vatandaş olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE - RUSÇA
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz kendi belirledikleri servislerle okula ulaşabilmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %40
Sportif Etkinlikler: Taekwondo, Bilek Güreşi, Masa Tenisi, Futbol, Voleybol, Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Satranç, Zeka Oyunları, E-Twinning Projeleri
Proje Çalışmaları: Erasmus + Öğrenci Hareketliliği ile yurt dışında staj imkanı E-Twinning Projeleri Okulumuzun tescillenen Marka ve Patentleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Almanya ve İtalya'da Meslek Eğitimi İmkanı 2021-2022 eğitim-öğretim yılı Belçika'da 15 günlük Meslek Eğitimi İmkanı 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Almanya'da Staj imkanı
Kontenjan Bilgileri: Yiyecek-İçecek Hizmetleri (30 Öğrenci) Konaklama-Seyahat Hizmetleri (30 Öğrenci)

WEB - https://saotml.meb.k12.tr

Adres - İNCESU YALI MAH. ADNAN KAHVECİ CAD. NO 161 ATAKUM/SAMSUN

Otel Odası :24
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz denize 100 metre uzaklıkta, doğayla iç içe bir konumdadır. Otelimizin uygulama havuzu yaz aylarında faaliyettedir.

Adres - İNCESU YALI MAH. ADNAN KAHVECİ CAD. NO 161 ATAKUM/SAMSUN

Ulaşım Hafif raylı sistem devamında, İncesu minibüsleri yada ringlerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 20 km, İlçe merkezine 10 km uzaklıktadır.