GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ALİ KARAGÖZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRÜ ALİ KARAGÖZ VE BERABERİNDEKİ HEYET OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

11.09.2023 342

İlimizde faaliyete başlayan OMÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılışı ve bir dizi ziyaret amacıyla ilimize gelen Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali KARAGÖZ ve beraberinde Daire Başkanı Ercan ALPAY, İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat AĞAR okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Bu kapsamda okulumuz uygulama otelinde incelemeler yaptıktan sonra okulumuz öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek eğitim öğretimle ilgili yenilikler ve gelişmeler konusunda görüş alışverişinde bullundular. Öğretmenlerimizin çeşitli konulardaki görüşleri hakkında detaylı bilgilendirme yaptılar.

11-09-202311-09-202311-09-2023